ua en ru

Суд розпочав засідання у справі Мосійчука

Суд розпочав засідання у справі Мосійчука Фото: Ігор Мосійчук

Вчорашнє засідання було перенесено після того, як суд відхилив клопотання захисту нардепа про відвід прокурорів

Печерський суд Києва розпочав засідання з переобрання запобіжного заходу народному депутату України від Радикальної партії Ігорю Мосійчуку. Про це повідомляє нардеп Андрій Лозовий в Facebook.

"Почався черговий суд над Ігорем Мосійчуком. Ігор присутній шляхом відеоконференції. Попри тяжкий стан здоров'я, тримається "бодрячком", - написав він.

Почався черговий суд над Ігор Мосійчук. Ігор присутній шляхом відеоконференції. Попри тяжкий стан здоров'я, тримається "...

Posted by Андрій Лозовий on 13 ноября 2015 г.

Як повідомляє прес-служба Мосійчука, нардеп заявив відвід члену слідчо-прокурорської групи ГПУ - Кислому.

"Суддя Цокол продовжує підігравати Генпрокуратурі - вона залишила клопотання про відвід Кислого без розгляду. При цьому Цокол нахабно погрожує захисникам Мосійчука, що якщо вони ще будуть заявляти відводи то "суд буде на це відповідно реагувати", тим самим суддя утискає права визначені кримінально-процесуальним кодексом", - йдеться у повідомленні.

В Печерському суді розпочалось засіданні по обранню мірі запобіжного заходу народному депутату Ігорю Мосійчуку. Ігор Вол...

Posted by Ігор Мосійчук on 13 ноября 2015 г.

Нагадаємо, вчорашнє засідання було перенесено після того, як суд відхилив клопотання захисту нардепа про відвід генпрокурора Віктора Шокіна, його зама Столярчука та інших прокурорів.

Зокрема, прес-служба Мосійчука повідомляла, що 2 листопада 2015 прокурор Наливайко, який є старшим групи прокурорів ГПУ, які займаються справою Ігоря Мосійчука, скоїв правопорушення, а саме: публічно через ЗМІ дав інформацію про дані, що містяться в матеріалах кримінального провадження. Таким чином, Наливайко порушив низку законів: положення Закону про прокуратуру, положення кримінально-процесуального кодексу, декларацію про права людини і Конституцію.