ua en ru

Суд почав обирати запобіжний захід Розенблату

Суд почав обирати запобіжний захід Розенблату Фото: Борислав Розенблат (УНІАН)

Солом'янський суд Києва почав розгляд клопотання САП

Солом'янський суд міста Києва почав розгляд клопотання Спеціальної антикорупційної прокуратури (САП) про запобіжний захід народному депутату Верховної Ради України (ВР) Бориславу Розенблату, підозрюваному в хабарництві з "бурштиновій справі", передає кореспондент РБК-Україна.

"Судове засідання оголошується відкритим, розглядається запобіжний захід у вигляді застави щодо Борислава Розенблата", - повідомила суддя Світлана Кушнір.

Так, САП направила до суду клопотання про обрання запобіжного заходу депутату Верховної Ради, виключеного з фракції "Блок Петра Порошенко", Бориславу Розенблату. Раніше прокурори планували клопотати у суді про обрання для депутатів ВР Розенблата та Максима Полякова (фракція "Народний фронт") запобіжних заходів у вигляді застави і здачі закордонних паспортів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Солом'янський районний суд Києва 18 липня 2017 року розгляне клопотання прокуратури про обрання запобіжного заходу щодо депутата Верховної Ради України Борислава Розенблата (позафракційний).