ua en ru

Суд Молдови цього тижня розгляне питання про екстрадицію Чауса, - САП

Суд Молдови цього тижня розгляне питання про екстрадицію Чауса, - САП Фото: Микола Чаус

Наразі Чаус знаходиться під домашнім арештом на території Молдови

Суд Молдови цього тижня розгляне питання про екстрадицію судді Дніпровського районного суду Києва Миколи Чауса, якого підозрюють у хабарництві, до України. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Спеціалізованої антикорупційної прокуратури у Facebook.

"Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомляє, що за інформацією Антикорупційної прокуратури Молдови цього тижня судом Молдови буде розглянуто апеляцію прокуратури на запобіжну міру у вигляді домашного арешту для судді Миколи Чауса та видачу українським правоохоронним органам для здійснення правосуддя", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наразі Чаус знаходиться під екстрадиційним арештом, проте судом Молдови було прийнято рішення про застосування відносно Чауса запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Крім того, повідомляється, що Чаус знаходиться на території Молдови і до моменту передачі його українським правоохоронцям всі процесуальні дії з ним проводять правоохоронні органи Молдови.

На численні запити ЗМІ Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомляє, що за інформацією Антикорупційної прокурату...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 24 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Чаус попросив у Молдови політичного притулку.