ua en ru

Суд щодо запобіжного заходу "Азовцю" Краснову продовжиться 21 березня

Суд щодо запобіжного заходу "Азовцю" Краснову продовжиться 21 березня Фото: Станіслав Краснов знову втратив свідомість на засіданні

Захист підозрюваного заявив відвід судді Павлу Слободянюку

Шевченківський районний суд Києва продовжить розгляд справи про зміну запобіжного заходу голові громадянського корпусу "Азов-Крим" Станіславу Краснову в понеділок, 21 березня. Таке рішення ухвалено на судовому засіданні в суботу.

Зазначено, що під час засідання адвокати Краснова Андрій Мамалига та Леонід Сіваков заявили відвід судді Павлу Слободянюку. Після цього було оголошено перерву до 12:30 понеділка.

Повідомляється, що під час судового засідання Краснов, який днем раніше виписався з лікарні і пред'явив суду довідку про необхідність проходження стаціонарного лікування, втратив свідомість. Із зали суду його відразу ж винесли прихильники.

Вранці адвокати Краснова не з'явилися на засідання суду зі зміни запобіжного заходу представнику "Азова", суддя оголосив надання підсудному державного захисника, проте ввечері Мамалига і Сіваков прибули в суд.

Нагадаємо, 2 березня Шевченківський райсуд Києва обрав запобіжний захід Краснову у вигляді цілодобового домашнього арешту з носінням браслета. Водночас, коли слідчі СБУ прибули в суд і спробували пред'явити йому підозри в причетності до тероризму і державній зраді, Краснов втратив свідомість, після чого був госпіталізований.