ua en ru

Суд у Луганській області заслухав свідка у справі Єфремова

Суд у Луганській області заслухав свідка у справі Єфремова Фото: Олександр Єфремов (УНІАН)

Наступне засідання відбудеться 18 грудня

У Старобільському районному суді Луганської області відбулося чергове засідання у справі екс-глави парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова. Про це повідомляє управління по зв'язках з громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України в Facebook.

Зазначається, що у четвер, 14 грудня 2017 року, у ході судового засідання було допитано свідка обвинувачення - депутата Луганської обласної ради.

"В ході допиту свідок повідомив про обставини проведення мітингів в Луганську під прапорами Партії регіонів в кінці 2013 на початку 2014 років проти євроінтеграції та розповів обставини виступу О.Єфремова на мітингу в Луганську 22 лютого 2014 року. Також свідок надав інформацію про засідання сесій Луганської обласної ради у першій половині 2014 року", - повідомляє прокуратура.

Наступне засідання, під час якого заплановано допити свідків обвинувачення, відбудеться 18 грудня 2017 року о 13:30.

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ В СТАРОБІЛЬСЬКОМУ РАЙОННОМУ СУДІ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ У КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОВАДЖЕННІ ЗА ОБВИНУВАЧ...

Опубліковано Генеральна прокуратура України 14 грудня 2017 р.

Нагадаємо, у четвер, 23 листопада, під час чергового засідання суду був допитаний один свідок обвинувачення та розглянуто клопотання сторони захисту щодо скасування міри запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Клопотання було відхилено.

Зазначимо, що Олександра Єфремова звинувачують в організації захоплення будівлі Луганської ОДА, у пособництві при захопленні управління Служби безпеки України в Луганській області, а також у сепаратизмі.