ua en ru

Суд позбавив депутата Верховної Ради прав за водіння в нетверезому вигляді

Суд позбавив депутата Верховної Ради прав за водіння в нетверезому вигляді Фото: Павло Різаненко (Pavlo Rizanenko facebook)

Депутата ВР позбавили водійських прав на рік

Суд позбавив депутата Верховної Ради України Павла Різаненка водійських прав за водіння в стані алкогольного сп'яніння. Про це нардеп повідомив в Facebook.

"Закон - однаковий для всіх. Сьогодні рішенням Деснянського суду згідно із Законом України був позбавлений права керування строком на один рік і зобов'язаний сплатити штраф у розмірі 10,2 тис. гривень за адміністративне порушення, а саме - водіння автомобіля з показником 0.27 проміле (при нормі 0.2, похибка становить 0.05 проміле)", - заявив Різаненко.

За його словами, він радий, що поліцейські і суди перестали розділяти порушників на "звичайних" громадян і "привілейованих осіб".

Закон – однаковий для всіх. Сьогодні рішенням Деснянського суду згідно із Законом України був позбавлений права керуванн...

Опубліковано Pavlo Rizanenko 6 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві депутата Макарівської райради Київської області Матвія Євсеєнко засудили до 6 років в'язниці за провокацію дорожньо-транспортної пригоди, в результаті якої загинула людина.