ua en ru

Суд Києва завтра оголосить вирок у справі акордеоніста Завадського

Подільський райсуд Києва завтра, 10 липня, в 11:30 оголосить вирок у кримінальній справі за обвинуваченням відомого українського музиканта Ігоря Завадського, його адміністратора та водія у вчиненні статевих злочинів щодо неповнолітніх.

Подільський райсуд Києва завтра, 10 липня, в 11:30 оголосить вирок у кримінальній справі за обвинуваченням відомого українського музиканта Ігоря Завадського, його адміністратора та водія у вчиненні статевих злочинів щодо неповнолітніх. Про це після свого виступу в судових дебатах повідомила державний обвинувач у справі Оксана Коваленко, йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Подільського району міста Києва.

Прокурор зазначила, що в ході судового слідства вина підсудних в інкримінованих їм злочинах доведена повністю.

"У матеріалах кримінальної справи, крім показань потерпілих є й інші неспростовні докази вини підсудних, а саме відео, аудіо записи, свідчення свідків, результати експертиз і т.д. Саме тому прокуратура просить суд засудити Ігоря Завадського до 14 років позбавлення волі, іншим обвинуваченим призначити покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років", - зазначила Коваленко.

Прокурор також додала, що жоден з підсудних своєї провини не визнав.

Ігоря Завадського та двох його знайомих правоохоронці затримали в березні 2012 року. У листопаді 2012 року матеріали кримінальної справи були направлені в Подільський райсуд столиці. Завадському пред'явлено обвинувачення за ч.3 ст. 153 КК України (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом), ч. 1, 2 ст. 156 КК України (вчинення розпусних дій) і ч. 3 ст. 302 КК України (звідництво).

Суд розглядав справу в закритому режимі.