ua en ru

Суд Києва обрав запобіжний захід членам угруповання, які займалися вимаганням

Суд Києва обрав запобіжний захід членам угруповання, які займалися вимаганням Фото: суд (Pixabаy)

Суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без альтернативи внесення застави

Суд Києва 12 жовтня обрав запобіжний захід чотирьох "здирникам-колекторам", які погрожували потерпілим каліцтвом і фізичними розправами, у вигляді утримання під вартою без альтернативи внесення застави. Про це повідомляє пресс-служба прокуратури Київської області.

Повідомляється, що за клопотанням прокуратури Київської області судом обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без альтернативи внесення застави чотирьом підозрюваним "колекторам".

Нагадаємо, 10 жовтня співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою затримали в Києві учасників організованого злочинного угруповання, які вимагали гроші з громадян, прикриваючись колекторської структурою.

Повідомлялося, що зловмисники отримували доступ до баз боржників деяких фінансових установ. Через фірму-прикриття вони за безцінь скуповували кредитні зобов'язання фізичних осіб.

Так, в ході розслідування, з'явилися аудіоматеріали по справі учасників організованого злочинного угруповання в Києві. Зокрема, в матеріалах містяться телефонні погрози на адресу боржників, а також щодо їхніх родичів та близьких.