ua en ru

Суд Італії відмовив Україні в екстрадиції Маркова

Суд Італії відмовив Україні в екстрадиції Маркова Фото: Ігор Марков

Італія відмовилася видати Україні екс-нардепа Маркова

Суд Італії відмовив Україні в екстрадиції колишнього народного депутата України Ігоря Маркова. Про це у Facebook повідомив екс-нардеп Володимир Олійник.

"Марков вільний! Україні відмовлено в екстрадиції нашого товариша. Італійське правосуддя винесло свій вердикт", - написав Олійник.

МАРКОВ - СВОБОДЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Украине отказано в экстрадиции нашего товарища. Итальянское правосудие вынесло свой вердикт. Подробности позже!!!!Правда всегда торжествует ;)))))))

Опубликовано Владимиром Олейником 5 февраля 2016 г.

Зазначимо, в грудні 2014 року Міністерство внутрішніх справ України оголосило Маркова в розшук. Він підозрюється в скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство із заподіянням тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу. Маркову інкримінують організацію і вчинення побиття учасників пікету в Одесі 2007 року, коли біля Одеської облдержадміністрації проводилися акції проти встановлення в місті пам'ятника Катерині ІІ.

Суд Італії відмовив Україні в екстрадиції Маркова

фото: екс-нардеп Ігор Марков

Нагадаємо, 12 серпня Ігор Марков був затриманий в Італії у місті Сан-Ремо на вимогу українського бюро Інтерполу. Через два дні суд його заарештував.