ua en ru

Суд досліджував 90 томів матеріалів по справі про злочини проти Майдану, - ГПУ

Суд досліджував 90 томів матеріалів по справі про злочини проти Майдану, - ГПУ Фото: Печерський районний суд (УНІАН)

У середу, 29 листопада, досліджено 15 томів матеріалів досудового розслідування

На даний момент суд досліджував 90 томів (з 92) матеріалів по справі про злочини проти Майдану. Про це повідомили в середу, 29 листопада, у прес-службі Генеральної прокуратури в Facebook.

Так, 29 листопада в Печерському районному суді міста Києва відбулося чергове засідання з питання про дозвіл на здійснення спеціального досудового розслідування у відношенні екс-президента України Віктора Януковича.

"В ході судового засідання досліджено 15 томів матеріалів досудового розслідування, додані до клопотання в його обгрунтування на підтвердження причетності Януковича до вчинених злочинів та фактичних обставин його укриття від органів попереднього розслідування і суду на території Російської Федерації з метою ухилення від кримінальної відповідальності", - йдеться в повідомленні

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ У ПЕЧЕРСЬКОМУ РАЙОННОМУ СУДІ МІСТА КИЄВА З РОЗГЛЯДУ КЛОПОТАННЯ ПРО НАДАННЯ ДОЗВОЛУ НА ЗДІЙСН...

Опубліковано Генеральна прокуратура України 29 листопад 2017 р.

Зокрема, були вислухані показання свідків - колишнього радника президента України В. Януковича Ст. Заневського, народних депутатів Єфремова, Ст. Медведчука, колишніх радників Януковича Ст. Грамотнева і Ю. Богуцького, народного депутата України З. Тігіпко, другого президента України Леоніда Кучми, військовослужбовців Служби безпеки президента України Управління Державної охорони України А. Шаран, В. Резніченко, прикордонників Донецького прикордонного загону Східного регіонального управління Держприкордонслужби та інші.

Наступне засідання відбудеться 4 грудня 2017 о 9:00.

Нагадаємо, ГПУ за рік активізувала виявлення злочинів проти Майдану.