ua en ru

Суд за позовом Мельничука проти Шокіна оголосив перерву до 31 липня

Суд за позовом Мельничука проти Шокіна оголосив перерву до 31 липня Фото: Віктор Шокін

Перерву оголосили для ознайомлення Мельничука з документами, наданими відповідачами

Печерський суд Києва оголосив перерву до 31 липня у справі за позовом народного депутата України Сергія Мельничука проти генерального прокурора України Віктора Шокіна про захист честі і гідності та ділової репутації, передає кореспондент РБК-Україна.

"31 липня. Перерва оголошується у зв'язку з необхідністю повідомлення позивача та представника позивача, адвоката Доманського, з тим пакетом документів, які в судовому засіданні надано відповідачами", - заявила суддя Наталія Васильєва.

"Це документи з кримінального провадження, з яким Мельничук та його захисник вже знайомилися в рамках кримінального провадження. Якби вони побачили їх, я думаю, взагалі б можна було не переносити засідання. Єдине, цей адвокат, який представляє інтереси, не є захисником у кримінальному провадженні, тому можливо він і не знає ці документи", - заявив РБК-Україна прокурор відділу Генеральної прокуратури України (ГПУ) Андрій Зубков.

Нагадаємо, Сергій Мельничук подав у суд на Віктора Шокіна в кінці травня. Мельничук звинуватив Шокіна і Зубкова в тому, що вони дали на нього неправдиві показання (зокрема у поданні про арешт Мельничука у Верховну Раду України), чим зачепили його ділову репутацію.