ua en ru

Суд над екс-пасинком Фірташа перенесли на 14 березня

Суд над екс-пасинком Фірташа перенесли на 14 березня Фото: суд над екс-пасинком Фірташа перенесли на 14 березня

Засідання призначено на 13:00, суд пройде в режимі відеоконференції

В судовому засіданні по справі екс-пасинка Дмитра Фірташа Сергія Калиновського оголосили перерву у зв'язку з тим, що підсудний в лікарні. Суд перенесли на 14 березня 2016 року, засідання проходитиме в режимі відеоконференції, повідомляє "112 Україна".

"Перерва в судовому засіданні завершилася, судді 40 хвилин перебували в нарадчій кімнаті, ось зараз вони зайшли в суд. Приймалося рішення про перенесення слухання або проведенні включення підсудного по скайпу, адже він не з'явився на засідання. Як повідомили захисники, Калиновський сьогодні переніс операцію, тому він з'явитися не міг, і вони наполягали на тому, щоб перенести судове засідання на наступний день, тому судді прийняли рішення, щоб засідання суду перенесли на 14 березня на 13:00", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, засідання проходитиме в режимі відеоконференції. Зважаючи на що, суд зобов'язав лікарню, в який знаходиться Калиновський, підготувати все до режиму відеоконференції.

"Однак адвокат Калиновського після засідання сказав, що буде рекомендувати Сергію Калиновському відмовитися від відеоконференції. Адвокат стверджує, що його підзахисний повинен бути присутнім в залі суду, а не проводити відеоконференцію з лікарняного ліжка", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що досудове слідство у справі екс-пасинка українського бізнесмена Дмитра Фірташа Сергія Калиновського закінчено.