ua en ru

Суд на два місяці продовжив термін дії процесуальних обов'язків, покладених на Полякова

Суд на два місяці продовжив термін дії процесуальних обов'язків, покладених на Полякова Фото: Максим Поляков (РБК-Україна)

Строк дії обов’язків, покладених на Полякова подовжено до 17 жовтня

Солом’янський районний суд міста Києва продовжив до 17 жовтня термін дії процесуальних обов'язків, покладених на народного депутата від "Народного фронту" Максима Полякова попередньою ухвалою суду. Рішення було ухвалене сьогодні під час розгляду відповідного клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, передає кореспондент РБК-Україна.

"Продовжити строк дії обов’язків, покладених на підозрюваного Полякова на два місяці, до 17 жовтня", - заявила слідча суддя.

Таким чином суд частково задовільнив клопотання САП.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Апеляційний суд Києва скасував розгляд скарги народного депутата від "Народного фронту" Максима Полякова на рішення про обрання йому запобіжного заходу Солом'янським районним судом міста Києва.

Зазначимо, САП просить суд передати в бюджет 304 тис. гривень, які Поляков сплатив в якості застави за те, що нардеп ігнорує рішення суду в частині обов'язків носити електронний засіб стеження та здати паспорти.