ua en ru

Суд у справі нардепа Розенблата вже почався

Суд у справі нардепа Розенблата вже почався Фото: Борислав Розенблат (wikipedia.org)

Розглядається покладення на підозрюваного обов'язків, термін дії яких закінчився

У Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі (САП) повідомили, що Солом'янський суд у справі народного депутата Борислава Розенблата вже почався. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

"Зараз у Солом'янському районному суді міста Києва розглядають покладення на підозрюваного Борислава Розенблатта обов'язків, термін дії яких закінчився (у тому числі носіння електронного засобу контролю), оскільки термін дії попередніх обов'язків у встановлений законом п'ятиденний термін не вдалося продовжити, враховуючи затягування судового розгляду захистом", - повідомили у відомстві

Зазначимо, детективи Національного антикорупційного бюро України раніше вилучили у нардепа нардепа телефони.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Солом'янський районний суд Києва може сьогодні розглянути продовження запобіжного заходу нардепу Розенблату, який фігурує у так званому "бурштиновому справі".

"Я не знаю, з якого приводу він (Розенблат, - ред.) зараз в Солом'янському суді. Його викликали до судді Бобровнику, він не проти і прийшов. Засідання не розпочалося. Що везе туди прокуратура. Швидше за все, будуть намагатися продовжити те, що закінчилося 16 числа", - заявив адвокат Олексій Шевчук.