ua en ru

Суд заарештував другого фігуранта справи про вибух біля бібліотеки в Санкт-Петербурзі

Суд заарештував другого фігуранта справи про вибух біля бібліотеки в Санкт-Петербурзі Фото: суд заарештував фігуранта справи про вибух

Підозрюваний є керівником виробництва вибухонебезпечних пристроїв

Василеостровський районний суд міста Санкт-Петербург заарештував другого фігуранта справи про вибух біля бібліотеки в Петербурзі, під час якого серйозно постраждав підліток. Про це повідомляють російські ЗМІ.

"Василь Кір'янов є керівником виробництва, де виготовлялися пристрої, один з яких вибухнув у студента в руках. Суд взяв під варту до 15 червня другого підозрюваного у справі про вибух в Петербурзі 13 квітня, при якому серйозні травми отримав 17-річний студент", - йдеться в повідомленні.

Дмитро Довга, співробітник того ж виробництва потенційно вибухонебезпечних пристроїв, був арештований раніше. Обидва фігуранти підозрюються у вчиненні злочинів, передбачених статтями "Незаконне виготовлення вибухових речовин" і "Незаконний обіг вибухових речовин" КК РФ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Санкт-Петербурзі біля бібліотеки стався вибух невстановленого пристрою, в результаті інциденту постраждав підліток. Він був госпіталізований у дитячу лікарню № 2 Святої Марії Магдалини з травмами обох рук.