ua en ru

Суд заарештував причетних до викрадення блогера Іллі Богданова

Суд заарештував причетних до викрадення блогера Іллі Богданова Фото: суд заарештував причетних до викрадення блогера Іллі Богданова

Організатору злочину, суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб

Голосіївський районний суд Києва заарештував екс-депутата Харківської облради та двох його спільників, причетних до викрадення і переміщення на територію Російської Федерації колишнього співробітника ФСБ Росії Іллі Богданова. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-служба прокуратура міста Києва.

Екс-депутату, як організатору злочину, суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб. Його дії кваліфікуються за ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 2 ст. 149 (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) КК України.

Двом співучасникам злочину, які повинні були таємно перевезти Богданова в Росію, суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою і домашнього арешту. Зловмисникам інкримінують ч. 2 ст. 149.

Досудове розслідування у цій кримінальній справі триває.

ЗА КЛОПОТАННЯМ СТОЛИЧНОЇ ПРОКУРАТУРИ ЕКС-ДЕПУТАТУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛРАДИ ТА ДВОМ ЙОГО СПІЛЬНИКАМ ОБРАНО ЗАПОБІЖНІ ЗАХОДЬ ...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 22 листопад 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ запобігла спробі замаху на блогера Іллю Богданова.