ua en ru

Суд заарештував полковника ЗСУ Без’язикова до лютого

Суд заарештував полковника ЗСУ Без’язикова до лютого Фото: Іван Без’язиков перебуватиме під вартою до лютого

Адвокати підозрюваного у зв'язках з бойовиками мають намір оскаржити рішення

Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід підозрюваному у зв'язках з бойовиками полковнику Збройних сил України Івану Без’язикову у вигляді утримання під вартою до 8 лютого 2017 року. Про це повідомив телеканал "112 Україна".

"Суддя постановив задовольнити клопотання прокуратури і обрати для підозрюваного запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 8 лютого 2017 року", - повідомив кореспондент каналу.

Адвокати підозрюваного мають намір оскаржити рішення в Апеляційному суді.

Зазначимо, звільненого в липні з полону бойовиків полковника Збройних сил Івана Без’язикова затримали співробітники Служби безпеки України за підозрою в участі в терористичній організації.

Зі слів представника СБУ, затриманий організовував збір і обробку інформації про пересування українських підрозділів у районі проведення АТО.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 258-3 ("Участь у терористичній організації") Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, за інформацією СБУ проросійські бойовики на Донбасі завербували 27 українських військових після їх перебування в полоні.