ua en ru

Суд заарештував підозрюваних у нападі на заступника голови Одеської облради

Суд заарештував підозрюваних у нападі на заступника голови Одеської облради Фото: прокуратура (РБК-Україна)

Зокрема заарештовано двох ймовірних учасників замаху

Суд в Одесі заарештував підозрюваних у замаху на першого заступника голови Одеської облради Олега Радковського. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області у Facebook.

"За клопотанням обласної прокуратури 14 жовтня 2017 року Київським районним судом міста Одеса заарештовано двох підозрюваних у замаху на вбивство заступника голови Одеської обласної ради Олега Радковського", - йдеться в повідомленні.

Як доповіли в прокуратурі, силовики провели у справі понад 30 санкціонованих обшуків і вилучили зброю, яка, за висновками фахівців, є знаряддям вчинення злочину.

ЗА КЛОПОТАННЯМ ПРОКУРАТУРИ ВЗЯТО ПІД ВАРТУ ДВОХ ОСІБ, ЯКІ ПІДОЗРЮЮТЬСЯ У ЗАМАХУ НА ЖИТТЯ ЗАСТУПНИКА ГОЛОВИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛР...

Опубліковано Прокуратура Одеської Області 14 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, 13 жовтня 2017 року в поліції повідомили про затримання 23-річного жителя Одеси та 27-річного жителя Херсонської області, яких підозрюють у замаху на першого заступника голови Одеської облради, бізнесмена Олега Радковського. У нього стріляли з автомобіля в центрі Одеси 4 жовтня. Радковський якраз виходив з ресторану. В результаті чоловік зазнав вогнепальних поранень у спину і руку та був госпіталізований.