ua en ru

Суд заарештував підозрюваного у скоєнні смертельної ДТП в Києві

Суд заарештував підозрюваного у скоєнні смертельної ДТП в Києві Фото: прокуратура Києва (УНІАН)

Підозрюваного взяли під варту без можливості застави

Суд заарештував підозрюваного в скоєнні дорожньо-транспортної пригоди (ДТП), в результаті якої загинули дві людини. Про це йдеться у повідомленні прокуратури Києва у Facebook.

Повідомляється, що 45-річний водій, який підозрюється у скоєнні масштабної ДТП зі смертельним результатом, заарештований без права на заставу. За даними слідства, 3 лютого водій "Мерседес Бенц GL" рухався по зустрічній смузі проспекту Шухевича і не зупинився на вимогу поліції. Намагаючись сховатися від поліцейських, він спровокував зіткнення з 4 автомобілями "Дачія Логан", "Ауді", "Тойота" та "Опель".

"Внаслідок ДТП 50-річний водій "Дачія" та його 35-річна пасажирка загинули на місці. Ще двох постраждалих і винуватця ДТП госпіталізували в лікарню", - йдеться в повідомленні.

ВИНУВАТЦЯ МАСШТАБНОЇ ДТП НА ПРОСПЕКТІ ШУХЕВИЧА ЗААРЕШТОВАНО БЕЗ АЛЬТЕРНАТИВИ За клопотанням столичної прокуратури 45-рі...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 6 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві сталася масштабна ДТП, в результаті якої загинули дві людини. У прокуратурі додали, що підозрюваному інкримінують порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило загибель кількох людей.