ua en ru

Суд заарештував одного з учасників прориву Саакашвілі через кордон

Суд заарештував одного з учасників прориву Саакашвілі через кордон Фото: прорив кордону (dpsu.gov.ua)

Суд обрав запобіжний захід у вигляді арешту на два місяці без права внесення застави

У Львові суд одного з нападників на прикордонників у ході прориву екс-голови Одеської облдержадміністрації Михайла Саакашвілі
через пункт пропуску "Шегині" обрав запобіжний захід у вигляді арешту на два місяці без права внесення застави. Про це повідомив перший заступник голови Нацполіції України, начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін Facebook.

"ганебним нападу на прикордонників, захисників державного кордону України, сьогодні у Львові одному з нападників судом обрано запобіжний захід - арешт на два місяці без права внесення застави", - написав Аброськін.

За ганебний напад на прикордонників, захисників державного кордону України, сьогодні у Львові одному із нападників судом обрана міра запобіжного заходу – арешт на два місяці без права внесення застави.

Опубліковано Vyacheslav Abroskin 13 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що Генеральна прокуратура України покарає організаторів прориву екс-президента Грузії, колишнього голови Одеської ОДА Михайла Саакашвілі через український державний кордон.

"Закон вимагає притягнути до кримінальної відповідальності тих, хто організовував незаконне перетинання кордону, керував такими діями або сприяв їм радами або діями. Це буде зроблено. Як буде дана оцінка дій владних інститутів протягом сьогоднішніх подій", - заявив Луценко.