ua en ru

Суд заарештував голову Рахункової палати, підозрюваного в махінаціях з житлом

Суд заарештував голову Рахункової палати, підозрюваного в махінаціях з житлом Фото: голова Рахункової палати Роман Магута

Для Магути обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту з носінням електронного браслета

Солом'янський районний суд заарештував голову Рахункової палати Романа Магуту, який підозрюється в махінаціях з житлом. Про це на своїй сторінці в Facebook написав голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.

Наголошується, що суд задовольнив клопотання Холодницького і обрав для Магути запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту з носіння електронного браслета.

Крім того, суд зобов'язав підозрюваного здати на зберігання його паспорт для виїзду за кордон та інші документи, які дають можливість покинути країну.

"Прокурорами САП і детективами НАБУ (Національного антикорупційного бюро України, - ред.) вживаються всі необхідні заходи для якнайшвидшого завершення досудового слідства, направлення виробництва до суду та відшкодування завданих державі збитків", - написав Холодницький.

Солом'слов'янський районний суд задовольнив клопотання прокурора САП та обрав відносно Голови Рахункової палати України запоб...

Опубліковано Назаром Холодницьким 18 листопад 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що підозрюваний у махінаціях голова Рахункової палати може втекти в Донецьк.