ua en ru

Суд заарештував екс-голову Шевченківської податкової інспекції в Києві Башука

Суд заарештував екс-голову Шевченківської податкової інспекції в Києві Башука Фото: суд (Pixabey)

Башука заарештували на 2 місяці і призначили заставу в розмірі 15 млн гривень

Апеляційний суд Києва заарештував колишнього главу Державної податкової інспекції у Шевченківському районі Києва Віктора Башука. Про це повідомляє прес-служба Апеляційного суду Києва у Facebook.

"Постановити нове рішення, яким клопотання слідчого з особливо важливих справ першого слідчого відділу слідчого управління Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України про застосування запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою відносно підозрюваного Башука В. П. - задовольнити", - йдеться в повідомленні.

Так, суд обрав Башуку запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб, а також призначив альтернативу у вигляді застави в розмірі 15 млн гривень.

Взято під варту в залі Апеляційного суду міста Києва колишнього начальника ДПІ у Шевченківському районі міста Києва ГУ М...

Опубліковано Апеляційний суд міста Києва 21 червня 2017 р.

Нагадаємо, 25 травня Печерський суд міста Києва відпустив Башука під особисте зобов'язання. Також суд зобов'язав здати паспорти і з'являтися в слідчих органах. Термін дії запобіжного заходу - до 24 липня 2017 року.