ua en ru

Суд заарештував чотирьох підозрюваних в організації масових заворушень в Костянтинівці

Краматорський міський суд заарештував чотирьох підозрюваних в організації масових заворушень у Костянтинівці 16 березня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Донецької області.

"Краматорським міським судом обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою ще одному учаснику масових заворушень, які відбувалися в місті Костянтинівка 16 березня. Він підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 294 (масові заворушення) і ч. 1 ст. 186 (грабіж) КК України", - йдеться в повідомленні.

При цьому раніше суд заарештував трьох активних учасників заворушень в місті Костянтинівка. Двоє чоловіків підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 294 КК України (масові заворушення), ще один - по 1 ч. ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Прокуратурою для розслідування фактів масових заворушень створена група процесуальних керівників, які контролюють хід досудових розслідувань. В даний час, слідчими допитуються свідки, вивчаються відео та фотоматеріали з метою встановлення організаторів та активних учасників подій.

Нагадаємо, сьогодні в Костянтинівці були затримані ще 2 організатора заворушень.