ua en ru

Суд заарештував більше 100 тис. тонн зерна агрохолдингу "Агрейн"

Суд заарештував більше 100 тис. тонн зерна агрохолдингу "Агрейн"

В рамках досудового розслідування кримінального провадження за фактом шахрайських дій з боку групи посадових осіб агрохолдингу "Агрейн", судом задоволено клопотання слідчих органів та накладено арешт на 100 тис. тонн зерна підприємства. Про це повідомив прокурор міста Києва Сергій Юлдашев, повідомили у прес-службі столичної прокуратури.

За словами Юлдашева, зерно агрохолдингу "Агрейн" було заарештовано з метою запобігання незаконного посягання на майно підприємства з боку посадових осіб, яким повідомлено про підозру.

"Як ми вже повідомляли, шести посадовим особам агрохолдингу "Агрейн" оголошено про підозру у зловживанні службовими повноваженнями і шахрайстві, що спричинило майже півмільярдні збитки. З метою запобігання подальшого вчинення злочинних дій з боку цих осіб на об'єкт посягання, а саме 100 тис. тонн зерна, було накладено арешт", - зазначив Юлдашев.

Зараз досудове розслідування кримінального провадження триває і здійснюється слідчими прокуратури Харківської області та міста Києва.

Нагадаємо, прокуратура оголосила підозру службовцям "Агрейна" в шахрайстві на більш ніж 500 млн грн.