ua en ru

Суд арештував на 2 місяці затриманого на хабарі співробітника СБУ

Суд арештував на 2 місяці затриманого на хабарі співробітника СБУ Фото: суд над Олександром Карамушком (РБК-Україна)

Альтернативою арешту може бути внесення застави

Солом’янський суд обрав запобіжний захід затриманому співробітнику СБУ Олександру Карамушку у вигляді арешту строком на 2 місяці. Про це повідомила слідчий суддя Солом‘янського районного суду у місті Києві Людмила Кізюн, передає кореспондент РБК-Україна.

"Суд постановив клопотання задовольнити частково. Застосувати до підозрюваного Олександра Карамушка запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 700 прожиткових мінімумів для працездатних осіб, що становить 1 мільйон 233 тисячі гривень. Строк тримання підозрюваного під вартою рахувати з 24 квітня 2018 року", - заявила Кізюн.

Суд арештував на 2 місяці затриманого на хабарі співробітника СБУСуд арештував на 2 місяці затриманого на хабарі співробітника СБУ

Фото: суд над Олександром Карамушком (РБК-Україна)

Нагадаємо, посадовець СБУ був затриманий 24 квітня 2018 року на хабарі у розмірі 47,5 тис. доларів. 26 квітня йому було оголошено підозру. Також про підозру було оголошено його посереднику.

27 квітня Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) оприлюднило фрагменти відеозаписів у справі щодо затриманого на хабарі керівника одного із відділів Головного управління СБУ Києва.