ua en ru

Суд на 2 місяці арештував фігуранта справи про "газові схеми" Рябошапка

Суд на 2 місяці арештував фігуранта справи про "газові схеми" Рябошапка Фото: суд арештував фігуранта справи про "газові схеми"

Суд призначив залог у розмірі 100 млн гривень

Солом'янський районний суд Києва обрав фігуранту справи про "газові схеми" Олегові Рябошапці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб з правом внесення застави в розмірі 100 млн гривень. Про це повідомляється в ефірі телеканалу "112 Україна".

Крім того, повідомляється, що у засіданні суду у справі ще одного фігуранта "газових схем" Валерія Постного оголошено перерву через стан здоров'я підсудного.


Як зазначається, 72 години на обрання запобіжного заходу для Постного збігають сьогодні о 18:05. У разі, якщо вирок суду до цього часу винесено не буде, Постного відпустять.

Нагадаємо, 23 червня 2016 року Національне антикорупційне бюро України оголосило нові підозри фігурантам "газової справи" Валерію Постному та Олегу Рябошапці.

Як повідомлялося, організаторам корупційної схеми з розкрадання газу, видобутого в рамках договорів спільної діяльності з ПАТ "Укргазвидобування", Постному та Рябошапці повідомлено про підозру по статті 209 Кримінального кодексу України ("Легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом").