ua en ru

Сутички в Харкові: в голову поранено патрульного

Сутички в Харкові: в голову поранено патрульного Фото: місце інциденту

Інцидент стався не під час масових заходів із нагоди Дня Перемоги

У Харкові в результаті зіткнень поранено патрульного поліцейського. Про це повідомила глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе на брифінгу журналістам 9 травня.

Вона уточнила, що інцидент стався не під час масових заходів із нагоди Дня Перемоги.

"Щойно мені подзвонили з Харкова, там поранений патрульний поліцейський, але це не стосується демонстрації. Його зараз оперують, і ось протягом кількох хвилин ми будемо з'ясовувати всі обставини. Я думаю, з ним буде все добре", - заявила вона.

Своєю чергою начальник кримінальної поліції Нацполіції в Харківській області Іван Назаренко розповів, що удар патрульному було нанесено кастетом або якимось тупим твердим предметом.


"Поліцейський доставлений у лікарню швидкої і невідкладної допомоги. У нього розсічена рана потилиці. Стан здоров'я задовільний. Життю нічого не загрожує", - сказав він.

За його словами конфлікт стався після того, як співробітники батальйону "Харків" намагалися перевірити документи водія і побачили в машині пістолет. Чоловік відмовився представитися і пояснити, звідки у нього зброя. Виник конфлікт, водій викликав "групу підкріплення", виникла бійка, в результаті якої постраждав патрульний.

Повідомляється, що наразі затримано чотирьох учасників конфлікту, в тому числі і водій. Квартал, де стався інцидент, оточено.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові під час бійки біля Меморіалу Слави поліцейському розбили ніс.