ua en ru

СБУ створила робочу групу по протидії російській інформаційної агресії

СБУ створила робочу групу по протидії російській інформаційної агресії Фото: глава СБУ Василь Грицак (flickr.com/securityserviceofukraine)

Пропозиції будуть надходити від української громадськості

Створена робоча група для опрацювання пропозицій громадськості з протидії російській інформаційній агресії, повідомляє прес-центр служби безпеки України (СБУ).

"Пропозиції громадськості надходять у рамках ініціативи голови СБУ Василя Грицака щодо підготовки необхідних змін до законодавства України з метою надання адекватної правової оцінки всім формам і методам гібридної війни РФ проти України", - зазначають в СБУ.

Найближчим часом СБУ планує організувати декілька публічних комунікаційних майданчика для спільного обговорення надісланих пропозицій за участю представників громадськості, фахівців-експертів, науковців, представників медіа, профільних органів державної влади тощо.

Як наголосив Василь Грицак, справжній патріотизм передбачає адекватну відсіч ворога, яка вимагає рішучих спільних дій, поєднання сили права та сили громадської думки, як зброї проти російської агресії в інформаційному просторі.

Нагадаємо, раніше СБУ розкрила 4 антиукраїнських пропагандиста в соцмережах, які розташовували на "Однокласниках" та "Вконтакті" призови до безладу.