ua en ru

Студенти придумали пікап на базі моделі Mini

Бренд Mini представив на суд публіці концепт пікапа Paceman Adventure, створений студентами, стажирующимися в BMW Group, та їх наставниками.

Бренд Mini представив на суд публіці концепт пікапа Paceman Adventure, створений студентами, що стажуються в BMW Group, та їх наставниками.

Два сидіння спереду і багато простору ззаду - студенти, що стажуються в BMW Group, під керівництвом своїх інструкторів створили концепт пікапа Paceman Adventure. За основу була взята модель Cooper S Paceman. Учні не тільки прибрали задні крісла і зменшили кабіну, але і модифікували шасі і збільшили дорожній просвіт, завдяки чому автомобіль може вільно пересуватися по гравію, мокрій трасі або піщаної поверхні. Також концепт обладнаний шноркелем, додатковими елементами освітлення на даху і шинами підвищеної прохідності. Щоб посилити суворий вигляд автомобіля, кузов пофарбували в ексклюзивний сірувато-зелений відтінок Jungle Green. Зате двигун залишився незмінним - чотирициліндровий 1,6-літровий мотор з віддачею 184 л. с. і обертовим моментом 240 Н/м. Плюс повний привід. Планів перетворювати концепт в серійну модель у Mini немає, але студенти чесно заслужили свою п'ятірку.

BMW