ua en ru

У СЦКК заявили про спроби бойовиків захопити промзону під Авдіївкою

У СЦКК заявили про спроби бойовиків захопити промзону під Авдіївкою Фото: бойовики намагаються вибити сили АТО з позицій під Авдіївкою

Бойовики за чотири дні 74 рази обстріляли сили АТО в цьому районі

Проросійські бойовики намагаються захопити промзону в районі Авдіївки Донецької області. Про це повідомляє українська сторона Спільного центру з координації та контролю (СЦКК), передає прес-центр АТО в Facebook.

"За останні кілька днів відбулося значне загострення ситуації поблизу східних околиць Авдіївки. Бойовики обстрілюють позиції сил АТО, які обороняють цей населений пункт", - йдеться в повідомленні.

За даними української сторони СЦКК, з 5 березня позиції ВСУ в цьому районі 74 рази піддавалися обстрілам з боку незаконних збройних формувань. За цей період бойовики випустили по силам АТО 57 снарядів з артилерійських систем калібру 122 мм, 50 мін калібру 120 мм, 201 міну калібру 82мм і здійснили 30 танкових пострілів.

"Українська сторона СЦКК підкреслює, що обстріли з важкого озброєння з боку бойовиків здійснювалися з метою захоплення ними промислової зони в районі Авдіївки", - йдеться в повідомленні.

Українська сторона СЦКК: інформаційна істерія довкола Ясинуватської транспортної розв'язки – цинічна спроба окозамилюван...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 9 марта 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики обстріляли з танка позиції сил АТО поблизу Авдіївки.