ua en ru

Бойовики обстріляли з танка позиції сил АТО біля Авдіївки

Бойовики обстріляли з танка позиції сил АТО біля Авдіївки Фото: терористи застосували танк

Протягом доби на Сході зафіксовано 54 обстріли

За минулу добу на Донбасі зафіксовано 54 обстріли бойовиків, із них 41 на Донецькому та 13 на Маріупольському напрямках. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у своєму Facebook.

"Використання мінометів по позиціях поблизу Авдіївки їм виявилось замалим і близько 17:00 бойовики використали танк та здійснили з нього 6 пострілів", - йдеться в повідомленні.

Також українські опорні пункти в Пісках і Майорську ворог обстріляв із мінометів калібру 82 мм, а з гранатометів та великокаліберних кулеметів позиції поблизу Опитного, Троїцького, Луганського, Новгородського, Лозового.

Зазначено, що на Маріупольському напрямку бойовики вели вогонь по позиціях сил АТО у районі н. п Красногорівка, Мар'їнка, Талаківка та Широкине з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

"Українські воїни в окремих випадках вели вогонь у відповідь на обстріли окупантів із гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї", - запевнили у штабі.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 8 березня 2016 року:Обстріли проросійськими найманцями позицій З...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 7 березень 2016 р.

Нагадаємо, ДРГ бойовиків уранці 7 березня атакувала опорний пункт сил АТО під Авдіївкою (Донецька область).