ua en ru

Будівництво залізниці в обхід України випереджає графік на 1 місяць, - Міноборони РФ

Будівництво залізниці в обхід України випереджає графік на 1 місяць, - Міноборони РФ Фото: залізниця в обхід України

Всі земляні роботи можуть бути завершені вже до 1 жовтня

Будівництво ділянки залізниці Журавка - Міллерово в обхід України ведеться з випередженням графіка на 1 місяць. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства оборони Російської Федерації.

"Згідно з дорожньою картою і планом будівництва ділянки залізниці з 11 по 31 кілометр ми йдемо з випередженням всіх графіків на 1 місяць", - зазначив заступник міністра оборони Росії Дмитро Булгаков.

Станом на 25 липня місцеві фермери завершили збирання врожаю озимих, посіяного на маршруті будівництва залізниці.

"До теперішнього часу військовослужбовці залізничних військ виконали більше половини обсягу раніше запланованих земляних робіт. З 3,5 млн кубометрів цих робіт виконана 1,76 млн", - заявив він.

Він зазначив, що всі земляні роботи на ділянці з 11-31 км Журавка - Міллерово, які планувалося завершити до грудня 2015 р., можуть бути виконані до 1 жовтня.

Нагадаємо, 25 червня ВАТ "Російські залізниці" (РЖД) і Міністерство оборони Російської Федерації підписали договір про будівництво двухпутной електрифікованої залізниці в обхід України на ділянці Журавка (Воронезька область) - Міллерово (Ростовська область).

Ця ділянка залізниці обійшовся РЖД в 500 млн руб.