ua en ru

На будівництво доріг на Прикарпатті у 2017 було виділено 1,3 млрд гривень, - Порошенко

На будівництво доріг на Прикарпатті у 2017 було виділено 1,3 млрд гривень, - Порошенко Фото: Петро Порошенко (РБК-Україна)

За словами Порошенка, дорожнє будівництво є одним з перших пріоритетів влади

На будівництво доріг на Прикарпатті у 2017 році було виділено 1,3 млрд гривень. Про це заявив президент України Петро Порошенко в ході робочого візиту у Івано-Франківську область, повідомляє прес-служби глави держави.

Так, за словами Порошенка, попри російську агресію, дорожнє будівництво є одним з перших пріоритетів влади.

"Перший пріоритет влади - будівництво доріг", - сказав Порошенко, додавши, що за останні три роки Прикарпаття отримало більше 3 млрд гривень на будівництво доріг, додавши, що лише у 2017 році сума коштів, спрямована на дороги Прикарпаття склала 1,3 млрд гривень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міністр інфраструктури Володимир Омелян заявляв, що в 2018 році обласні бюджети отримають 25 млрд гривень на будівництво та ремонт місцевих доріг.

"Вперше всі регіони України отримають належне фінансування і відповідальність за місцеві і обласні дороги. Ми очікуємо, що це буде близько 25, можливо, більше мільярдів, які будуть безпосередньо у підпорядкуванні областей", - заявив Омелян.