ua en ru

Кілер, який стріляв у Осмаєва причетний до безлічі вбивств, в тому числі в Європі, - Окуєва

Кілер, який стріляв у Осмаєва причетний до безлічі вбивств, в тому числі в Європі, - Окуєва Фото: Аміна Окуєва (odcrisis.org)

Як повідомляє Окуєва, одна з куль застрягла в хребті кілера

Кілер, який стріляв у добровольця АТО Адама Осмаєва причетний до безлічі вбивств, в тому числі в Європі. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила його дружина Аміна Окуєва.

"Кілер виявився дуже непростою штучкою - на ошметках його совісті багато вбивств чеченців у тому числі і в Європі. Я рада, що він отримав по заслугах саме від моєї руки", - написала вона.

Зазначимо, після того як кілер вистрілив у Осмаєва, Окуева відкрила вогонь у відповідь і зробила декілька пострілів в нападника.

Як повідомляє Окуєва, одна з куль застрягла в хребті кілера.

Кілька хвилин була у Адама. Він у свідомості - все розуміє, але говорити поки не може через апарату штучного дихання. ...

Опубліковано Amina Okueva 2 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше видання "Еспресо" повідомляло, що нападником на Осмаєва, якого в Росії звинувачують у замаху на президента Володимира Путіна, міг бути особистий кілер глави Чеченської республіки Рамзана Кадирова - "пітерський бандит Артур Денисултанов-Курмакаев на прізвисько "Дінго", який вбив екс-охоронця Кадирова".