ua en ru

Через стрілянину біля виборчої дільниці у Миколаєві постраждали 5 людей

Через стрілянину біля виборчої дільниці у Миколаєві постраждали 5 людей Фото: УМВД в Миколаївській області

Розпочато розслідування за ч.4 ст.296 КК України

Біля будинку № 28 по вул. Артема у місті Миколаєві невідомі вчинили стрілянину, внаслідок якої постраждали 5 людей. Про це повідомляє управління МВС у Миколаївській області.

"До Корабельного відділу поліції ГУ НПУ в Миколаївській області надійшло повідомлення, що близько 19:30 біля будинку № 28 по вул. Артема невідомі нанесли тілесні ушкодження громадянам та застосували зброю", - сказано в повідомленні.

Зокрема на місці події правоохоронці встановили, що з автомобіля Mitsubishi, який припаркувався біля ще двох авто Peugeot та Mazda, вийшла група осіб та, примусивши водіїв та пасажирів зазначених транспортних засобів вийти з салону, розпочала з ними бійку. "Зі слів свідків, складалося враження, що учасники конфлікту між собою знайомі та з'ясовують таким категоричним чином стосунки, навіть застосувавши при цьому пристрій для стрільби, здійснивши під час бійки кілька пострілів", - уточнює прес-служба.

Так, поліцейські вилучили з місця події гільзи, попередньо з травматичної зброї, оглянули пошкоджені транспортні засоби та опитали свідків.

Розпочато розслідування за ч.4 ст.296 КК України "Хуліганство".

П'ятеро громадян, водії та пасажири автомобілів Peugeot й Mazda, доставлені до лікарні із пораненнями обличчя та кінцівок. Встановлюються особи, що вчинили протиправні дії.

Варто підкреслити, що за даними місцевих ЗМІ, інцидент стався біля виборчої дільниці. За їхніми даними, невідомі напали на члена формування з охорони громадського порядку "Кордон" Сергія Мельниченка. Також постраждали ще три члени формування "Кордон", які знаходилися в автомобілі Peugeot.

Стрілянина у Миколаєві

Стрілянина у МиколаєвіЗгідно з даними порталу novosti-n.org, внаслідок стрілянини крім Мельниченка, постраждали ще два активісти організації "Спас" Кирило і Сергій, перший з яких є неповнолітньою.

За їх словами, біля виборчої дільниці по вул. Артема, 28, на них напала група невідомих. Активістів "Спаса" і "Кордону" спочатку побили, а потім розстріляли з травматичної зброї.

Повідомляється, що Сергію з "Спаса" нападники розбили ніс, а неповнолітньому Кирилу вистрілили по колінах - зараз його відправили в дитячу лікарню.

"Куди гірше йдуть справи у Сергія Мельниченка. Йому вистрілили в область перенісся, після чого він втратив свідомість. Зараз Сергій нічого не пам'ятає", - зазначає видання.

Нагадаємо, громадянська мережа ОПОРА заявляє про зникнення виборчого бюлетеня на одній з дільниць у Миколаєві в рамках другого туру виборів мера.