ua en ru

Стрілянина по автомобілю директора з виробництва телеканалу ТВі сталася через неправильну парковку, - МВС

Стрілянина по автомобілю директора з виробництва телеканалу ТВі Катерини Єрмолович сталася через неправильну парковку. Про це повідомляє прес-служба МВС України в м. Києві.

Відділ зв'язків з громадськістю київської міліції повідомляє, що інформація про стрілянину за адресою вул. Гайдара, 50, де розташовано офіс TVi, надійшла до Голосіївського райуправління ГУМВС України в м. Киві о 17:04. О 17:10 начальник столичної міліції Олексій Крикун дав розпорядження на введення в м. Києві плану "Перехоплення".
Слідчо-оперативною групою столичної міліції, яка прибула на місце події, виявлено, що в автомобіля, який належить потерпілій, справді розбите скло біля водійського місця. Експертом виявлено залишки білої гуми, з чого зроблено висновок, що по автівці стріляли з пристрою для відстрілу гумових куль.
"При подальшому опитуванні свідків з'ясувалося, що власниця постраждалого авто перед цим припаркувала його таким чином, що це заважало проїзду інших машин. Дехто з водіїв, які хотіли там проїхати, навіть робили спроби вручну відсунути машину. В таку ж ситуацію потрапив і згаданий BMW, тож його водій або пасажир, роздратований неможливістю проїхати, вихопив пристрій для відстрілу гумових куль і вистрілив з нього по машині, яка перешкоджала проїзду - просто з метою покарати її власника за неправильну парковку. Звісно, подібні дії трактуються Законом як хуліганство, проте жодних політичних мотивів у хулігана не було. Наразі вже з'ясовано держномер BMW та особу його власника. Вживаються заходи щодо його затримання. Невдовзі він матиме змогу повідомити правоохоронцям власну версію пригоди", - йдеться в повідомленні прес-служби МВС.

BMW