ua en ru

Стрілянина в Мукачево: попередня версія слідства - кримінальне минуле пораненого

Стрілянина в Мукачево: попередня версія слідства - кримінальне минуле пораненого Фото: стрілянина в Мукачево

Проти потерпілого порушено справу за фактом незаконного поводження зі зброєю

Попередня версія слідства щодо стрілянини в Мукачево - кримінальне минуле пораненого. Про це заявив керівник Мукачівської місцевої прокуратури Олександр Братюк, йдеться у повідомленні прокуратуры Закарпатської області у Facebook.

"Мукачівською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, за фактом замаху на вбивство (ч.2 ст.15 - ч. 1 ст. 115 КК України), яке розслідується СВ Мукачівського відділу поліції в Закарпатській області", - йдеться у повідомленні.

Як повідомив Братюк, потерпілого в результаті стрілянини в Мукачево з вогнепальним пораненням правого стегна доставлено в реанімаційне відділення Мукачівської ЦРЛ.

Він також зауважив, що у потерпілого випала граната, яка не вибухнула адже не була приведена в бойовий стан. З цього приводу також внесено відомості в ЕРДР за фактом незаконного поводження зі зброєю (ч.2 ст.263 КК України).

"За даними слідства поранений мукачівець був раніше судимий за вчинення кримінального правопорушення пов'язаного з наркотиками, відтак найперше однією з причин конфлікту слідство розглядає саме кримінальне минуле потерпілого. Йому надається медична допомога і на даний час він не в змозі надавати пояснення слідству", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, наразі проводяться першочергові слідчі дії. Хід розслідування керівництво прокуратури області тримає на особистому контролі.

Керівник Мукачівської місцевої прокуратури Олександр Братюк: попередня і основна версія слідства щодо подій в Мукачеві ...

Опубликовано Прокуратура Закарпатської області 12 марта 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція порушила справу за фактом стрілянини у Мукачево.