ua en ru

Стрілянина в Лас-Вегасі: кількість загиблих зросла до 50 осіб

Стрілянина в Лас-Вегасі: кількість загиблих зросла до 50 осіб Фото: стрілянина у Вегасі (twitter.com csstevensphoto)

В результаті стрілянини в США постраждали близько 200 осіб

Кількість загиблих під час стрілянини в Лас-Вегасі (штат Невада, Сполучені Штати Америки) зросла до 50 осіб. Про це повідомляє BBC.

"Щонайменше 50 осіб були вбиті. Крім того, щонайменше 200 людей отримали поранення в ході масової стрілянини на концерті в Лас-Вегасі", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, стріляв 64-річний Стівен Паддок відкрив вогонь з 32-го поверху готелю Mandalay Bay під час фестивалю музики під відкритим небом.

Так, шериф Джо Ломбардо заявив, що в поліцію вважають відкрив стрілянину чоловіка - "одинаком", а не членом організованої злочинної банди. Тим не менш, правоохоронці шукають азіатську жінку по імені Марілу Данелі, яка може бути причетна до нападу.

Крім того, шериф підтвердив, що серед убитих під час стрільби виявилися два офіцери поліції, які в момент нападу не несли службу. Відзначається, що за словами представника місцевої лікарні принаймні 14 постраждалих перебувають у критичному стані.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція Лас-Вегаса ліквідувала чоловіка, який стріляв по відвідувачах музичного фестивалю на півдні міста. Повідомляється, що чоловік нейтралізований, однак розслідування триває.