ua en ru

Стрілянина у Києві: учасникам оголосили підозру

Стрілянина у Києві: учасникам оголосили підозру Фото: стрілянина у Києві (facebook/Оксана Блищик)

29 січня відбулася стрілянина в приміщенні національної лотереї

У Києві прокуратура повідомила про підозру двом чоловікам, причетним до стрільби в приміщенні національної лотереї, в результаті якої загинула одна людина. Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

"За погодженням з Київською місцевою прокуратурою № 10 слідчим Шевченківського управління поліції ГУНП у Києві оголошено про підозру двом чоловікам, причетним до стрілянини в Києві, в результаті якої загинула одна людина", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що за підозрою в скоєнні злочину в порядку ст. 208 КПК України затримані дві людини. Їх дії кваліфіковані за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) і ч. 2 ст. 296 (хуліганство, вчинене групою осіб) КК України.

ДВОМ УЧАСНИКОМ СМЕРТЕЛЬНОЇ СТРІЛЯНИНИ У КИЄВІ ПОВІДОМЛЕНО ПРО ПІДОЗРУ За погодження з Київською місцевою прокуратурою ...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 30 січня 2018 р.

Нагадаємо, 29 січня стрілянина у Києві відбулася у приміщенні національної лотереї, де знаходилися п'ять представників приватної охоронної фірми і адміністратор, туди забігли семеро чоловіків у чорній формі. Між ними почалася бійка і пролунало кілька пострілів. Після цього невідомі в чорній формі розбіглися в різні сторони. Як наголошується, в результаті стрілянини в Києві двоє людей отримали вогнепальні поранення, один з них помер.

Зазначимо, що конфлікт зі стріляниною стався через те, що власники приміщення ділили між собою будівлю.