ua en ru

Стрілянина у Києві: поліція повідомляє про двох поранених

Стрілянина у Києві: поліція повідомляє про двох поранених Фото: поліція (facebook.com odesapolice)

За медичною допомогою звернулися 2 чоловіків з вогнепальними пораненнями

В результаті стрілянини в Києві між вулицями Дегтярівська і Зоологічна були поранені 2 людини. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Києва.

"Столичні поліцейські встановлюють обставин поранення двох осіб. Подія сталася у Шевченківському районі. На місце виїхали всі поліцейські служби", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, спочатку правоохоронці отримали повідомлення про те, що на вулиці Білоруській виявили автомобіль з побитими вікнами, в салоні якого лежить предмет, схожий на автомат.

Наголошується, що через кілька хвилин на лінію 102 надійшла інформація про те, що в медичний центр на вулиці Бердичівської за медичною допомогою звернулися двоє чоловіків з вогнепальними пораненнями.

Так, за викликам виїхали слідчо-оперативна група, патрульні поліцейські, експерти-криміналісти та співробітники карного розшуку. Правоохоронці встановлюють обставини вчиненого, встановлюють свідків та очевидців, а також наявність камер відеоспостереження, які могли зафіксувати подію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві сьогодні, 8 вересня 2017 року, сталася перестрілка на перехресті вул. Дегтярівської і Зоологічної.