ua en ru

Стрілянина в Одесі: дві людини отримали вогнепальні поранення

Стрілянина в Одесі: дві людини отримали вогнепальні поранення Фото: стрілянина у Києві

Після події патрульні доставили в управління поліції вісім чоловіків

В результаті стрілянини біля кафе в Солом'янському районі столиці вогнепальні поранення отримали дві людини. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в Києві.

Попередньо встановлено, що стріляли з травматичної зброї. Обидва чоловіки були доставлені в лікарню з пораненнями в живіт.

"Постраждалі повідомили, що до них на вулиці підійшли незнайомі чоловіки, зав'язалася розмова, якиа переросла у бійку. Кожна із сторін покликала на допомогу друзів. Конфлікт завершився пострілами з травматичної зброї", - йдеться в повідомленні.

Після події патрульні доставили в управління поліції вісім чоловіків. У них вилучено телескопічну палицю, речовину, що нагадує марихуану і травматичний пістолет.

За даним фактом порушено кримінальні провадження за ч. 2 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ч. 4 ст. 296 (хуліганство), ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

Наголошується, що постраждалі відмовилися від написання офіційних заяв про нанесення їм тілесних ушкоджень і не мають ні до кого претензій.

Стрілянина в Одесі: дві людини отримали вогнепальні пораненняСтрілянина в Одесі: дві людини отримали вогнепальні пораненняСтрілянина в Одесі: дві людини отримали вогнепальні поранення

Фото: стрілянина у Києві

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві на Петрівці сталася стрілянина. В результаті інциденту потерпілий отримав два вогнепальних поранення грудної клітини.