ua en ru

У країнах Європи стався збій в роботі Telegram

У країнах Європи стався збій в роботі Telegram Фото: Telegram (flickr.com/Desiree Catani)

Збій в роботі месенджера зачепив також Україну

Користувачі месенджера Telegram в країнах Європи протягом кількох годин можуть відчувати проблеми з підключенням в результаті перегріву серверів. Про це повідомив у своєму Twitter засновник Telegram Павло Дуров.

"Масовий перегрів однієї з груп серверів Telegram може призвести до проблем з підключенням до месенджера у європейських користувачів. Приносимо вибачення за доставлені незручності - проблема вирішується", - повідомив Дуров.

Відзначимо, за даними сервісу Downdetector, що спеціалізується на відстежуванні роботи інтернет-ресурсів, масовий збій зафіксовано рано вранці 29 квітня. Зокрема, про проблеми з Telegram повідомили 78% користувачів, ще 22% поскаржилися на складності з відправкою повідомлень. Спостерігаються збої в Україні, в Німеччині, Італії, Франції, Нідерландах, Іспанії та ряді інших країн.

Нагадаємо, 24 квітня в роботі Instagram стався глобальний збій. Більше всього на збої користувачі скаржилися в Британії, Франції, Нідерландах, Німеччині, Італії, Португалії, Іспанії, Грузії, Таїланді, Малайзії і Австралії. Збій програми також стався в Україні.