ua en ru

Прихильники Саакашвілі принесли бочки і шини під будівлю СБУ

Прихильники Саакашвілі принесли бочки і шини під будівлю СБУ Фото: ситуація біля управління СБУ (РБК-Україна)

Число прихильників політика біля СБУ зросло

Прихильники затриманого Михайла Саакашвілі (лідер "Руху нових сил") принесли бочки під будівлю Служби безпеки України. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Прихильники Саакашвілі принесли бочки і шини під будівлю СБУПрихильники Саакашвілі принесли бочки і шини під будівлю СБУПрихильники Саакашвілі принесли бочки і шини під будівлю СБУПрихильники Саакашвілі принесли бочки і шини під будівлю СБУПрихильники Саакашвілі принесли бочки і шини під будівлю СБУПрихильники Саакашвілі принесли бочки і шини під будівлю СБУПрихильники Саакашвілі принесли бочки і шини під будівлю СБУПрихильники Саакашвілі принесли бочки і шини під будівлю СБУ

Фото: ситуація біля управління СБУ (РБК-Україна)

Згодом туди ж принесли шини.

Прихильники Саакашвілі принесли бочки і шини під будівлю СБУПрихильники Саакашвілі принесли бочки і шини під будівлю СБУПрихильники Саакашвілі принесли бочки і шини під будівлю СБУПрихильники Саакашвілі принесли бочки і шини під будівлю СБУ

Фото: РБК-Україна

Нагадаємо, Михайла Саакашвілі повторно затримали у Києві ввечері 8 грудня. У поліції зазначили, що політика доставили до управління Служби безпеки України на підставі оголошення у розшук. Відзначимо, Саакашвілі підозрюють у отриманні фінансування від оточення екс-президента України Віктора Януковича.

Прихильники Михайла Саакашвілі з наметового містечка під Верховною Радою підтяглися до будівлі управління Служби безпеки України у Києві на Аскольдовому провулку.

Відзначимо, Саакашвілі кілька днів переховувався від правоохоронців у наметовому містечку під Верховною Радою після того, як 5 грудня працівники Генпрокуратури і Служби безпеки провели обшук у його квартирі і намагалися його затримати, проте їм перешкодили прихильники політика.