ua en ru

Зіткнення під Радою: Саакашвілі назвав число постраждалих активістів

Зіткнення під Радою: Саакашвілі назвав число постраждалих активістів Фото: Михайло Саакашвілі (УНІАН)

У сутичках під Радою постраждали 13 активістів

У сутичках під Верховною Радою зранку 6 грудня постраждали 13 прихильників Михайла Саакашвілі (лідер "Руху правих сил"). Про це Саакашвілі повідомив у своєму Facebook.

"Сьогодні вранці люди у формі поліції розганяли мирний протест. Розганяли, б'ючи беззбройних людей", - зазначив Саакашвілі.

За його словами, в результаті зіткнень під верховною Радою постраждали 13 активістів, у яких діагностували забої, травми голови та інші пошкодження.

Сьогодні вранці люди в формі поліції розганяли мирний протест. Розганяли, б'ючи беззбройних людей. Я хочу звернутися до...

Опубліковано Mikheil Saakashvili 6 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше поліція повідомила про 16 постраждалих у сутичках під Радою, з них - 14 силовиків і двоє активістів. За попередніми висновками медиків, у постраждалих закриті черепно-мозкові травми, струс головного мозку, переломи, забої кінцівок тощо.

"Всі протиправні дії осіб, які з кийками, сокирами і бензопилами перешкоджали законним діям поліцейських, - задокументовано. Їм буде дана правова кваліфікація. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом насильства щодо працівника правоохоронного органу", - повідомили в поліції.