ua en ru

Сутички під Радою: Червоний Хрест повідомляє про 20 постраждалих

Сутички під Радою: Червоний Хрест повідомляє про 20 постраждалих Фото: представники Червоного Хреста (facebook.com/RedCrossUkraine)

Сутички під Радою сталися між протестувальниками та правоохоронцями на мітингу "Стоп реванш"

Внаслідок сутичок під Верховною Радою України, які сталися сьогодні, 16 січня 2017 року, постраждали 20 осіб. Про це повідомляє прес-служба Червоного Хреста в Україні у Facebook.

Як зазначається, сутички сталися між протестувальниками та правоохоронцями на мітингу "Стоп реванш". У ході сутичок правоохоронці застосували сльозогінний газ. Загони швидкого реагування Червоного Хреста України патрулювали події, волонтери надавали першу допомогу постраждалим.

"У нас було близько 20 постраждалих від сльозогінного газу. Як завжди, ми промивали їм очі термальною водою. Передавати їх лікарям швидкої допомоги не довелося", - повідомив волонтер загону швидкого реагування Національного комітету товариства Червоного Хреста України Федір Настенко.

У Києві неспокійно: під Верховною радою сталися сутички. Загони швидкого реагування Червоного Хреста України патрулювали...

Опубліковано Червоний Хрест України 16 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок сутичок під Радою постраждав один правоохоронець. Сутичка розпочалася після того, як близько 11:00 активісти підпалили шини на площі перед будівлею парламенту.