ua en ru

Мітинг під Радою: у сутичці постраждав правоохоронець

Мітинг під Радою: у сутичці постраждав правоохоронець Фото: поліція під Радою (РБК-Україна)

Мітингувальники застосували сльозогінний газ в бік правоохоронців

Один правоохоронець постраждав під Верховною Радою у сутичці, яка сталася у вівторок, 16 січня, внаслідок зіткнення силовиків та протестувальників на мітингу "Стоп реванш". Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Києва.

"У результаті інциденту постраждав один правоохоронець. Крім того, за порушення публічного порядку до поліції доставлено одного учасника акції", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що сутичка розпочалася після того, як близько 11:00 активісти підпалили шини на площі перед будівлею парламенту.

"Поліція роз’яснювала учасникам акції неправомірність їхньої поведінки в частині підпалення шин, а працівники ДСНС намагалися загасити підпалені предмети. В цей час мітингувальники застосували сльозогінний газ в бік правоохоронців, почали кидати бруківку, покришки та інші сторонні предмети", - повідомили у поліції.

Близько 3800 правоохоронців забезпечують правопорядок в урядовому кварталі столиці (ОНОВЛЕНО НА 11:30) Близько 11.00 біл...

Опубліковано Поліція Києва 16 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що біля будівлі Верховної Ради України, де сьогодні, 16 січня 2018 року, відбувається акція протесту, правопорядок забезпечують близько 3800 правоохоронців.