ua en ru

Зіткнення в міському саду Одеси: кількість травмованих поліцейських перевищила 20 осіб

Зіткнення в міському саду Одеси: кількість травмованих поліцейських перевищила 20 осіб Фото: конфлікт з поліцією в Міському саду Одеси (прес-служба НПУ)

Серед цивільних постраждалих немає

Кількість травмованих поліцейських в ході зіткнень в Міському саду Одеси перевищила 20 осіб. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Одеської області в Facebook.

"Під час акції громадян "Літній театр наш", що проходила в Міському саду, були травмовані понад 20 поліцейських", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, за медичною допомогою правоохоронці звернулися з діагнозами: черепно-мозкова травма, струс головного мозку, гематоми, удари, хімічні опіки шкіри і верхніх дихальних шляхів, а також кон'юнктивіту хімічного походження.

Відзначається, що мирна акція через неправомірні дій деяких громадян переросла в хуліганські дії. Однак протиправні дії громадян правоохоронцями були припинені, ситуація була контрольована, тому масових заворушень не допущено.

"Серед цивільних постраждалих немає. Звернень щодо неправомірних дій поліцейських не зафіксовано", - резюмували в поліції

Опубліковано Поліція Одеської області 18 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі в ході вчорашньої акції щодо недопущення будівництва на території Міського саду група осіб в балаклавах спровокувала конфлікт з поліцейськими. Тілесні ушкодження отримали шість правоохоронців.