ua en ru

Столичні школи готові до навчального року на 90%

Столичні школи готові до навчального року на 90% Фото: Столичні школи готові до навчального року на 90%

Значно покращили результати Солом'янський, Шевченківський, Голосіївський, Подільський, Оболонський і Печерський райони

Заклади освіти міста Києва більш ніж на 90% готові до початку нового 2015-2016 навчального року, і навчально-виховний процес у всіх школах міста розпочнеться своєчасно. Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко за підсумками наради з головами районних державних адміністрацій щодо готовності навчальних закладів Києва до нового навчального 2015-2016 року, передає прес-служба КМДА.

"Суттєві зміни відбулися в усіх районах столиці, як в освоєнні коштів, так і у виконанні робіт", - зазначила Старостенко.
Зокрема, за її словами, значно покращили результати Солом'янський, Шевченківський, Голосіївський, Подільський, Оболонський і Печерський райони.

"Під час проведення наради свої пояснення щодо незадовільної підготовки надав Печерський район. Звичайно, є ще незавершені об'єкти, але нам пообіцяли, що найближчим часом ситуація буде виправлена. Тож із метою кращої підготовки до навчального року ми працюємо не лише на нарадах, а й в індивідуальному режимі з головами районів, директорами шкіл і дитсадків", - додала заступник голови КМДА.

Разом з тим вона зауважила, що місту є над чим працювати і надалі триватиме підготовка до опалювального сезону, перевірятимуться лічильники, системи опалення та індивідуальні теплові пункти. Тому деякі роботи в навчальних закладах можуть здійснюватися, але вони не заважатимуть навчальному процесу.

Нагадаємо, з початку нового навчального 2015-2016 року в Києві запровадять інноваційний експериментальний проект "Картка учня", що діятиме в тестовому режимі лише у двох школах.