ua en ru

У столичному магазині відкрили стрілянину, постраждала жінка

У столичному магазині відкрили стрілянину, постраждала жінка Фото: Нцполиция Києва (Facebook.com/UA.KyivPolice)

В Подільському районі столиці відкрили стрілянину в одному з магазинів

У вівторок, 13 березня, у Подільському районі Києва сталася стрілянина в магазині, в результаті якої постраждала жінка. Про це йдеться в повідомленні пресс-центру столичної поліції.

Інформація про інцидент правоохоронцям надійшло близько 11:30.

Зокрема, поліція повідомляє, що в результаті інциденту в одному зі столичних магазинів одна з сторін конфлікту відкрила стрілянину, в результаті постраждала проходила повз жінка.

"Конфлікт відбувся між касиром та покупцями. Коли охоронець втрутився в ситуацію, правопорушники попрямували до виходу, але один з них дістав пістолет і кілька разів вистрілив в підлогу. Одна з куль поранила жінку, яка проходила повз", - йдеться в повідомленні.

На місце події прибули поліцейські і співробітники швидкої допомоги. Постраждалу доставили в лікарню.

Поліцейські по гарячих слідах затримали стрільця. Також було виявлено зброю, яке він викинув на вулиці.

У столичному магазині відкрили стрілянину, постраждала жінка

Фото: Відділ комунікації поліції Києва

На даний момент встановлюються всі подробиці події. Також вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

У столичному магазині відкрили стрілянину, постраждала жінкаУ столичному магазині відкрили стрілянину, постраждала жінкаУ столичному магазині відкрили стрілянину, постраждала жінка
Фото: Відділ комунікації поліції Києва

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, співробітники національної поліції України затримали озброєного чоловіка, який влаштував стрілянину по людям в Київській області.