ua en ru

Стокгольмський суд попросив "Газпром" дати пропозиції щодо проміжного вирішення газової суперечки з Україною

Стокгольмський арбітражний суд попросив російську компанію "Газпром" надати свої пропозиції щодо проміжного рішення щодо газового конфлікту з Україною.

Стокгольмський арбітражний суд попросив російську компанію "Газпром" надати свої пропозиції щодо проміжного рішення щодо газового конфлікту з Україною. Про це на прес-конференції у Києві заявив міністр енергетики та вугільної промисловості України Юрій Продан, передає кореспондент РБК-Україна.

"Протягом місяця (може бути прийнято рішення, - ред.). Період може бути навіть ще менше, тому що, наскільки мені відомо, суд вже попросив "Газпром" надати свої пропозиції щодо проміжного рішення... До місяця, це може бути і дві, і чотири тижні. На це є великі шанси, і сьогодні є така можливість, а все залежить від суду", - сказав Продан.

Нагадаємо, 8 жовтня міністр енергетики та вугільної промисловості України Юрій Продан заявив, що Стокгольмський арбітражний суд може прийняти рішення про тимчасову ціною на російський газ для України до кінця жовтня.